8.9 C
Chișinău
vineri, 22 noiembrie 2024
spot_img

The Guardian” propune cititorului englez bucătăria din Republica Moldova

Date:

O veste bună: după vinăriile care au intrat în „National Geographic” și Chișinăul, intrat ca destinație turistică alături de hoteluri luxuriante în aceeași revistă, „The Guardian” propune cititorului englez bucătăria din Republica Moldova. După volumul „Moldova: oameni, locuri, bucătărie și vin”, de Angela Brașoveanu și Roman Rybaleov.
Articolele sunt în comentarii.

Gheorghe Erizanu

Moldovan food is a source of immense national pride. With its mămăliga (polenta), stews, aspic, cheese or pumpkin pies and sour cherry dumplings, it is a regional variety of Romanian cuisine and reflects our shared cultural heritage.

Lasă un răspuns

Share post:

Popular

More like this
Related

1000 de zile de război în Ucraina, în imagini. Conform UNICEF, cel puțin 2400 de copii au fost uciși sau răniți în conflict

Всі ці дітки жили, планувáли мáйбутнє, любили хσдити до...

Radu Hossu : voi spune cu cine voi vota și voi argumenta rece și fără de patimă

Mă întreabă un amic născut în Republica Moldova, cetățean...

Descoperă mai multe la Chișinăul 🇲🇩 Moldova

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura